zwembad schoon
Hoe houd je een zwembad schoon?
27 november 2017
waard

Is een huis met een zwembad meer waard?

Steeds meer Nederlanders willen een zwembad in hun tuin. Dit omdat de gemiddelde temperatuur, met name in de zomer, stijgt in Nederland maar ook omdat er steeds meer mogelijkheden zijn om het zwembadwater op te warmen. Daardoor wordt het aantrekkelijker om een open lucht zwembad te hebben. Maar wist u dat het aanleggen van een zwembad ook een voordeel heeft op de waarde van uw huis?

Recent onderzoek heeft aangetoond dat een kwalitatief goed zwembad net zoals een luxe tuinhuis een behoorlijke waarde vermeerdering geeft aan de woning. Het is wel belangrijk dat het zwembad ten opzichte van de totale tuin een niet te groot oppervlakte in neemt. De waardevermeerdering kan oplopen tot wel 20%, en dat gedurende vele jaren. Een huis met een zwembad is daarnaast ook makkelijker te verhuren of weer te verkopen. Investeren in een zwembad levert daardoor niet alleen plezier op, maar ook een belangrijke meerwaarde van uw woning.

Wilt u weten of uw huis in waarde stijgt als u een zwembad laat plaatsen? Of wilt u advies over andere financiële aspecten van het plaatsen van een zwembad? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *