Veelgestelde vragen

Hoe lang is de garantie op het zwembad?
De garantie is bij normaal gebruik en onderhoud volgens de voorschriften 10 jaar 100% en daarna in 5 jaar aflopend naar 0%
Kan het zwembad ook gedesinfecteerd worden door middel van zoutelektrolyse?
Ja dat kan ook neem contact met ons op voor advies over de juiste benodigdheden hiervoor. Bij zoutelektrolyse wordt nog steeds gebruik gemaakt van chloor voor de desinfectie. De meeste gebruikers geven aan bij gebruik van elektrolyse geen last meer te hebben van huidirritaties.
Ik weet niet zo goed wat de beste keuze voor het zwembad in onze tuin is?
Overweegt u een zwembad aan te schaffen maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. We kunnen u verder helpen en komen ook bij u ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken.
Is het mogelijk het uiterlijk van het zwembad aan te passen qua materiaal en/of kleur?
Het is mogelijk de buitenkant te bedekken met hout of deze te schilderen in een verschillende kleur. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Is het mogelijk om een zwembad te zien die door jullie is gebouwd?
De privacy van onze klanten staat erg hoog, hierdoor kunnen wij contact opnemen met onze klanten om een eventuele bezichtiging te bespreken. Tevens hebben wij een stuk van de wand, inclusief liner, dat u kunt bekijken op afspraak om de materialen te kunnen zien en voelen.
Verkopen jullie ook andere accessoires of jacuzzi’s (spa’s)?
Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Ook kijken wij naar de mogelijkheden voor het leveren van meerdere soort jacuzzi’s. Momenteel hebben wij 3 jacuzzi’s in ons assortiment opgenomen die aansluiten bij de wensen van de meeste mensen. Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Momenteel zit op de jacuzzi’s een levertijd van ongeveer 2 maanden.
Hoe lang van te voren kan ik een zwembad bestellen?
U bepaalt zelf de afleverdatum. Wij hanteren in ieder geval een minimale leveringstijd van 4 weken. Maar als u over een aantal maanden of pas volgend jaar het zwembad wilt ontvangen dan is dat geen probleem.
Hoe kan ik het zwembad het beste onderhouden?
Het zwembad afdekken indien u het zwembad niet gebruikt wordt aangeraden. In de warme zomermaanden is het verstandig om regelmatig het water te controleren en het zwembad schoon te maken. Voor verdere tips kunt u de handleiding raadplegen of contact opnemen.
Ik heb schade aan mijn zwembad. Wat moet ik doen?
Als u de schade constateert tijdens de oplevering van het zwembad dan kunt u het beste direct met ons contact opnemen. Als het zwembad na de oplevering schade oploopt dan zult u zelf een specialist moeten inschakelen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een specialist.
Ik wil het zwembad verplaatsen. Wat moet ik doen?
Indien u uw zwembad wilt verplaatsen vragen wij contact met ons op te nemen. Mocht u toch besluiten het zwembad zelf te verplaatsen en gedurende dit proces het zwembad beschadigen, dan is dit voor eigen rekening. Wij kunnen u assisteren tijdens het verplaatsen om eventuele beschadigingen te voorkomen.
Wat zijn jullie voorwaarden?
U vindt onze algemene voorwaarden via de volgende link: Algemene voorwaarden
Bij de aanschaf van een zwembad krijg u ook de voorwaarden via de mail gestuurd.

Als u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden neem dan gerust contact met ons op.