Informatie

NATURALIS ZWEMBADEN


Het Naturalis assortiment is een innovatief concept dat bestaat uit gemakkelijk plaatsbare zwembaden die in of boven de grond geplaatst worden. Naturalis zwembaden bieden de sterkte van beton en de elegantie van hout. Ze worden op beton geplaatst en bestaan uit duurzaam materiaal. Naturalis zwembaden zijn gemakkelijk te installeren, duurzaam, stevig en bestendig tegen alle weertypen.


Lees meer

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

1. DE ORIËNTATIE

Er zijn zwembaden voor zowel grote als kleine tuinen. Bekijk ons aanbod om te zien welke het beste bij u past. Stuur ons een berichtje als u vragen heeft.

2. AFSPRAAK MAKEN

Heeft u een zwembad uitgekozen? Maak dan een afspraak met ons.
U kunt bij ons langskomen of wij komen bij u langs.

3. DE BESTELLING

Nadat we een akkoord hebben kunt u bepalen of u nog extra accessoires wilt toevoegen aan uw bestelling, hoe u en wanneer u alles afgeleverd wilt hebben en of u hulp nodig heeft bij de plaatsing van het zwembad.

4. DE AFLEVERING

Laat aan ons weten wanneer u het zwembad wilt laten afleveren. U bent helemaal vrij in de keuze voor de afleverdatum. Dat kan over 4 weken zijn maar ook pas over 4 maanden of volgend jaar.

5. DE PLAATSING

Met de bijgeleverde handleiding kunt u het zwembad zelf installeren. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan helpen wij u graag verder. Wilt u het zwembad laten plaatsen? Graag horen we dit een geruime tijd voor de afleverdatum zodat wij de werkzaamheden kunnen inplannen.

6. NAZORG

Wij horen graag hoe het is gegaan en of u tevreden bent over het resultaat. Mocht u advies willen over het onderhouden van uw zwembad bekijk dan de veelgestelde vragen, onze pagina met tips en advies of stuur ons een berichtje.

Heeft u een vraag over een bepaald product? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Als u daar uw antwoord niet tussen vindt neem dan gerust contact op.